Achteraf betalen met Riverty en Klarna bij Mediamarkt

Mediamarkt is een warenhuisketen in Zweden. Het biedt shoppers een breed scala aan koopwaar, waaronder elektronica, meubels, speelgoed en huishoudelijke artikelen. Elk jaar bezoeken miljoenen toeristen van over de hele wereld de winkels van Mediamarkt om souvenirs te kopen voor zichzelf en hun dierbaren. Veel shoppers vinden het echter moeilijk om grote artikelen zoals meubels of elektronica te kopen zonder eerst een gedeeltelijke betaling te doen. Dan moeten ze nadenken over het gebruik van Klarna of Mediamarkt’s Betaal Later-opties.

Allereerst stelt Mediamarkt haar klanten in staat om aankopen te doen via Klarna winkels of Mediamarkt’s Betaal Later-opties. Beide opties hebben voor- en nadelen ten opzichte van direct tot aankoop overgaan. Direct aankopen doen bespaart bijvoorbeeld tijd, maar kan ertoe leiden dat klanten hun aankoop uitstellen totdat ze extra inkomsten ontvangen. Aan de andere kant kan later betalen geld besparen, maar het kan onhandig zijn als de winkel druk is wanneer u aankomt om uw aankoop te doen.

Bij het kiezen tussen een onmiddellijke of duurdere aankoop en later betalen met een maandelijks abonnement of Klarna-account, is het belangrijk om te overwegen hoeveel geld u op de lange termijn zult besparen. Als u bijvoorbeeld een gedeeltelijke betaling doet bij de aankoop van een iPhone 6 voor $ 1.448, zouden twaalf maandelijkse betalingen u elk $ 116 kosten. In plaats daarvan kunt u een forfaitair bedrag betalen met een Klarna-creditcard en geen rente betalen over de kosten van de telefoon. Na zeven maanden zou je de resterende telefoonkosten kunnen afbetalen met je maandabonnement en extra geld op je bankrekening hebben staan kan dus Riverty winkels ook accepteren.

Om deze optie voor haar klanten te promoten, voert Mediamarkt verschillende reclamecampagnes in haar winkels. Advertenties voor Klarna zijn bijvoorbeeld te zien op tijdschriftenrekken en in etalages. Deze advertenties leiden klanten naar de Mediamarkt-website waar ze zich rechtstreeks via de website kunnen aanmelden voor een Klarna-account. Zodra ze een account hebben, kunnen ze online aankopen doen met hun bankgegevens of een maandelijks abonnement. Als ze zich liever niet aanmelden voor een account via de website van Klarna, kunnen ze hun lokale kantoor bellen om een ​​account aan te maken via de telefoon.

Als je grote aankopen wilt doen zonder je zorgen te maken dat je meteen het volledige bedrag moet betalen, overweeg om gebruik te maken van Mediamarkt’s Betaal Later-diensten via Klarna of maandelijkse abonnementen via Klarna-accounts. Door deze diensten te promoten via advertentiecampagnes en aanmeldingsboxen op de website, kunnen shoppers zonder financiële zorgen alles kopen, van boodschappen tot meubels, zolang ze maar een telefoon met internettoegang en een Klarna-account hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

ajax-loader